Op zoek naar douane opleiding mbo?

douane opleiding mbo
Douane Archieven AXS Logistiek.
Locatie: Amsterdam Salaris: 3000-3300. Ervaren Declarant Weet jij alles van douaneaangiften en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel Heb jij: Je diploma douane declarant op zak; Minimaal 1/2 jaar. solliciteren bekijk vacature. Locatie: Kaatsheuvel Salaris: 2.500 3.500. Ben jij flexibel en weet jij ideeën om te zetten in acties Heb jij affiniteit met douaneactiviteiten en heb jij goede communicatieve vaardigheden Dan is dit de vacature voor. solliciteren bekijk vacature. Locatie: Rotterdam Salaris: 1.800 2.300. Vind jij het belangrijk zowel intern als extern te worden opgeleid in een specifiek vakgebied Heb jij: Onlangs jouw logistieke opleiding niveau 3 of 4. solliciteren bekijk vacature. Locatie: Rotterdam Salaris: 2.500 3.500. Heb jij ervaring als Declarant en zou jij graag willen werken voor een douane-agent Heb jij: MBO werk en denkniveau; Een goede beheersing van de.
Hoe ver wil jij komen? Zadkine. Combined Shape.
Je vindt alle opleidingen op de website van het Techniek College Rotterdam. Ga naar Techniek College Rotterdam. Nederlands als tweede taal niveau A1 avond Training. Nederlands als tweede taal niveau A1 overdag Training. Nederlands als tweede taal niveau A2 avond Training. Nederlands als tweede taal niveau A2 overdag Training. Inburgeringscursus met Nederlands B1 avond Training. Inburgeringscursus met Nederlands B1 overdag Training. Particuliere IB 120 uur Training. Particuliere IB 240 uur Training. Particuliere Inburgering ONA 60 uur Training. Of je nu beter wilt worden in je beroep, iets leuks wilt doen in je vrije tijd of alsnog je vmbo-diploma wilt behalen. Investeer in jezelf en kies een cursus die bij jou past. Bekijk de opleidingen. Studeren bij Zadkine. Aanmelden en toelating. Open dagen meeloopdagen. Hulp bij studiekeuze. Hoe werkt het mbo?
Mbo-opleiding Coördinator havenlogistiek STC mbo college Rotterdam.
Uiteraard leer je tijdens de opleiding alles over de verschillende vormen van transport en de documenten waar je mee te maken gaat krijgen. Je krijgt les in onder andere de volgende vakken: Havenlogistiek, Douane, Economie, Duits, Engels, Nederlands, Loopbaan en burgerschap, Rekenen, Gevaarlijke stoffen, Portbase, Softpak en Transportketensimulator. Kies je voor de bbl-variant, dan ga je een dag in de week naar school en ben je de rest van de week aan het werk bij een leerbedrijf. Op de website van het SBB kun je informatie vinden over je kansen op werk en stage. Leuk om te weten. Veel van onze studenten blijven uiteindelijk werken bij het bedrijf waar ze stage hebben gelopen. Tijdens je opleiding ga je regelmatig op excursie naar een bedrijf, bezoekje een beurs, organiseren we een introductieweek havenlogistiek, excursies in binnen en buitenland en zelfs een skivakantie. Open dag en voorlichting. Op 6 november organiseren we een open dag op onze schoollocaties met aangepaste programmas voor jongeren die volgend jaar aan een mbo-opleiding willen starten. Heb je nog wat langer de tijd om een mbo-opleiding te kiezen? De voorlichting van het STC mbo college gaat ook online door!
Stages Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search icon. Twitter icon. Twitter icon.
Dat maakt je stage extra leuk. Kijk op de Facebookpagina van Stagenetwerk Rijk welke leuke activiteiten er binnenkort op stapel staan. Na je stage. Heb je een goed gevoel overgehouden aan je stage en zou je graag bij de Rijksoverheid willen werken?
Mbo-opleiding tot BOA populair onder jongeren OVPro.nl.
Als we leerlingen de vrijheid geven om zelf hun stageplek te zoeken, dan zie je dat de douane erg in trek is. Dat terwijl ik denk dat het OV veel aantrekkelijker kan zijn. Abbink roept de vervoerders daarom op om met de ROCs om tafel te gaan zitten. Tijdens een rondetafelgesprek kunnen we samen met de vervoerders regionaal tot afspraken komen. Daarbij bespreken we bijvoorbeeld hoe de selectie plaatsvindt. Voordat met de opleiding wordt gestart, ondergaan de kandidaten een AMN-assessment, waarbij ook een psychologische test wordt afgenomen.
Onze mbo opleidingen Curio.
Entree opleidingen en mbo breed. Ben jij 16 jaar of ouder en heb je nog geen middelbareschooldiploma? Weet jij nog niet welke sector jij het leukst vindt? Of weet je nog niet zeker welke leerweg bol of bbl het beste bij jou past? Dan is Curio entree een slimme keuze. Twijfel jij tussen een aantal mbo-opleidingen op niveau 2 en kom je er maar niet uit?
Beroepen in het MBO bekijkjetoekomstnu.
Inloggen Scholieren Werkgevers Ouders. Beroepen in het MBO. AFBOUW, HOUT EN ONDERHOUD. AMBACHT, LABORATORIUM EN GEZONDHEIDSTECHNIEK. BOUW EN INFRA. ECONOMIE EN ADMINISTRATIE. HANDEL EN ONDERNEMERSCHAP. HORECA EN BAKKERIJ. INFORMATIE EN COMMUNICATIETECHNOLOGIE. MEDIA EN VORMGEVING. MOBILITEIT EN VOERTUIGEN. TECHNIEK EN PROCESINDUSTRIE.
Manager Transport en Logistiek Gilde Logistiek College.
Extra: Gilde Opleidingen heeft bovenop de regeling schoolkosten een boekengarantie. Boeken die je koopt voor je opleiding, maar waarvan achteraf aantoonbaar is dat deze niet gebruikt zijn in je opleiding en dus onterecht in de boekenlijst zijn opgenomen, neemt Gilde Opleidingen tegen kostprijs terug. Melding van niet gebruikte boeken kun je doen bij het Meldpunt Leermiddelen. Gilde Logistiek College.
Douane opleiding vacatures NationaleVacaturebank.nl.
39 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Douane declarant. beschikt over hbo-werk en denkniveau, eventueel aangevuld met een specifieke opleiding Ben jij een zelfstandig opererende douane declarant en voel jij je thuis Jouw takenpakketAls douane declarant kom je terecht.
Logistiek medewerker Schiphol volgend gratis mbo opleiding.
Je gaat aan de slag achter de douane, daarom is het van belang dat je een VGB kunt aanvragen. Je gaat samen met jouw collegas aan de slag om alle inkomende en uitgaande goederen van de luchtvracht te verwerken. Kenmerken vande functie/bedrijf.: Je gaat fulltime aan de slag. Bedrijf is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Toeslag van 25%. Ervaring in de luchtvaartbranche is vereist. Zoals al eerderaangegeven, magje ook kosteloos een erkende mbo logistiek opleiding gaan volgen.Wij gaan kijken welk niveau het beste bij jou past niveau 3 logistiek teamleider of niveau 4 supervisor logistiek.
Les is meer ROC Friese Poort.
3 vacatures gevonden Pagina 1 van 1. Docent Dienstverlening niveau 2 06, fte. Docent Systems Devices 06, fte. Allroundstage Marketing Communicatie bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen febr. Lisa Jansma, coördinerend docent Haarverzorging en Schoonheidsverzorging is één van onze 1600 collega's. Jarenlang was Pieter Kaptein Noordzeevisser en douane declarant, toen hij toe was aan een nieuwe uitdaging.
Mbo-opleiding Luchtvrachtspecialist STC mbo college Rotterdam.
Daarnaast leer je plannen en administreren en hoe je douaneformaliteiten moet afwikkelen. Uiteraard is er tijdens de opleiding veel aandacht voor moderne talen als Nederlands, Engels en Duits en krijg je les in vakken zoals Douane, Economie, IATA Dangerous Goods, Luchtvaartlogistiek, Security Awareness en Topografie. Tijdens je opleiding loop je twee keer twintig weken stage. Dit doe je in het tweede en derde jaar van de opleiding. Om je beeld bij de opleiding nog beter te kunnen vormen, hebben we in onze luchtvaartvideo ook de Luchtvrachtspecialist meegenomen. Op de website van het SBB kun je informatie vinden over je kansen op werk en stage. Leuk om te weten. Uiteraard draait het op school vooral om wat je leert. Maar we vinden het ook heel belangrijk dat je een leuke schooltijd hebt. Daarom organiseren we regelmatig excursies naar bedrijven en beurzen, buitenlandse studiereizen en sporttoernooien. Open dag en voorlichting. Op 6 november organiseren we een open dag op onze schoollocaties met aangepaste programmas voor jongeren die volgend jaar aan een mbo-opleiding willen starten. Heb je nog wat langer de tijd om een mbo-opleiding te kiezen? De voorlichting van het STC mbo college gaat ook online door!

Contacteer ons