Op zoek naar doktersassistente?

doktersassistente
Mbo opleiding doktersassistent Regio College.
Met een voorlopleiding mbo niveau 2 vragen we je om een Talentscan te doen. Delen op Facebook. Delen op Twitter. Terug naar overzicht. Naar boven Print deze pagina. Een dagdeel meelopen Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Studeren in Purmerend? Lees hier meer! Brochure 2021-2022 downloaden Meer over. BOL of BBL.
Chantal de digitale doktersassistente Zaurus.
Als digitale doktersassistente is dit precies wat ik doe. Doordat ik via een live chat venster op de website van je huisartsenpraktijk vast de nodige informatie opvraag dit kan 24/7! kunnen de andere doktersassistenten zich focussen op die werkzaamheden waar hun menselijke vaardigheden voor nodig zijn.
De of het doktersassistente? Welk lidwoord.
Mooi of mooie doktersassistente. Groot of grote doktersassistente. Half of halve doktersassistente. Grappig of grappige doktersassistente. Leeg of lege doktersassistente. leuk of leuke doktersassistente. Vet of vette doktersassistente. Snel of snelle doktersassistente. Wit of witte doktersassistente. Klein of kleine doktersassistente.
Doktersassistent Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Bij een huisarts wordt de assistent ook wel een huisartsassistent genoemd. In steeds meer huisartspraktijken werkt tegenwoordig ook een praktijkondersteuner. De praktijkondersteuner is HBO opgeleid en verricht meer medische zorgtaken dan een doktersassistent. Vooral in het helpen van patiënten met chronische aandoeningen zoals bij astma en diabetes.
Doktersassistent Deltion College.
Onze richtingen binnen mbo Assistenten in de gezondheidszorg Doktersassistent. BBL BOL Opleiding Niveau 4. Als doktersassistent is het voor jou elke dag anders. Je plant afspraken voor het spreekuur, hebt gesprekken met patiënten, meet bloeddruk, hoort als eerste de klachten aan en je bent de rechterhand van de huisarts.
Doktersassistente Vacatures A Klinieken.
Met het grootste aanbod van behandelingen willen we onze cliënten zo goed mogelijk helpen, beginnende met eerlijke en objectieve informatie. Voor de versterking van ons team zijn wij op dit moment op zoek naar.: Doktersassistente 8-24 uur. Als Doktersassistente binnen A Klinieken ondersteun je, samen met de andere assistenten, de Plastisch Chirurg bij zijn verrichtingen.
Handelingen doktersassistente Huisartsenpraktijk Steenweg.
Onze assistentes zijn verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke gang van zaken in de praktijk en verzorgen het contact tussen u en de huisarts. Daarom hebben zij soms informatie van u nodig en vragen zij u naar de reden voor een afspraak of huisbezoek.
MBO Doktersassistent Opleiding Niveau 4 NTI.
Inclusief 12 praktijkdagen. Tijdens de doktersassistente opleiding heb je 12 praktijkdagen, waaronder 9 beroepsspecifieke praktijkdagen waarin je met een topdocent uit de praktijk aan de slag gaat. Hier ontwikkel je allerlei vaardigheden zoals eerste hulp verlenen bij verwondingen, laboratoriumvaardigen, injecteren en hechten, reanimatie en AED. Tijdens deze dagen komen praktijk en theorie dus samen. Bij deze opleiding kun je interessante keuzedelen kiezen, daarmee onderscheid jij je en bied je meerwaarde op de arbeidsmarkt. Bekijk de studiegids voor meer informatie. In het studieprogramma hieronder vind je een aantal onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen. Advies en instructie. Loopbaan en burgerschap LB. Studeer flexibel: geen verplichtingen van BOL of BBL.
Doktersassistent ROC TOP.
Na je opleiding. Na je opleiding kun je kiezen voor een baan, een vervolgstudie of een eigen bedrijf. Ook dan kun je bij ons terugkomen, om je te specialiseren of bij te scholen. Je kunt met de opleiding doktersassistente bijvoorbeeld aan de slag bij.:
doktersassistente vacatures SimplyHired.
Asterweg Medisch Centrum Noord Amsterdam. ASTERWEG MEDISCH CENTRUM-NOORD is op zoek naar een representatieve doktersassistente voor de dynamische huisartsenpraktijk AMC-Noord zoeken wij ter versterking. Huisarts Avenarius Seghwaert-Midden. Huisartsenpraktijk Avenarius in gezondheidscentrum Seghwaert Zoetermeer zoekt een doktersassistente. Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor.
Doktersassistent ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Hotel ROC Mondriaan. Monbizz ROC Mondriaan. Over het mbo. Wat kost het mbo? Opbouw van de opleiding. Bring your own device. Na het MBO. Van mbo naar hbo. Kans op werk. Werken bij ons. Werken bij ons. Mondriaan als werkgever.
Doktersassistente op twee locaties.
Voor twee van onze locaties, De Koning en Vaillantplein, zijn wij op zoek naar een. Doktersassistente 24 uur per week. Binnen de twee centra werken wij in een gevarieerd team met verschillende disciplines samen. Als doktersassistente werk je in een team van doktersassistenten, huisartsen en praktijkondersteuners.

Contacteer ons