Meer resultaten voor mbo opleidingen rotterdam

mbo opleidingen rotterdam
Een erkende MBO opleiding volg je bij ons MBO College LOI.
LOI MBO College: van kort MBO tot volledig MBO op niveau 2, 3 en 4. Met een MBO-opleiding van de LOI ben je verzekerd van goed onderwijs bij een betrouwbare en erkende opleider. Bovendien zijn vrijwel alle opleidingen naar keuze thuis of klassikaal te volgen.
Opleiding tot schilder Flexschilder.nl.
Volg een opleiding tot schilder via Flexschilder.nl. Behaal een volledig betaald mbo niveau 2 certificaat mét baangarantie. Wil jij een opleiding tot schilder volgen? Flexschilder biedt jou een volledig betaalde opleiding aan waarbij je in 8 weken wordt klaargestoomd tot schilder.
Tio Hogeschool Rotterdam: Particulier onderwijs hbo mbo.
Hbo / Ad Internationaal Toeristisch Management. Hbo / Ad International Business Management. Mbo Commercieel Business Management. Master Master of Business Administration. Hogeschool Tio Amsterdam. Hogeschool Tio Eindhoven. Hogeschool Tio Hengelo. Hogeschool Tio Groningen. Hogeschool Tio Rotterdam. Hogeschool Tio Utrecht. Tio hoofdkantoor Utrecht.
Vacature Docent Camera in Rotterdam Grafisch Lyceum Rotterdam.
Vacature Docent Camera in Rotterdam. U kunt niet meer solliciteren op deze vacature. De vacatures op onze website worden geplaatst en beheerd door de scholen zelf. Het kan voorkomen dat een school besluit om de vacature nog voor de eerder aangegeven sluitingsdatum van de website te halen.
Rotterdam.
Een inspirerende fotografielocatie aan het water waar je als fotograaf van de toekomst wordt opgeleid. Een school met gemotiveerde studenten die les ontvangen van vakkundige docenten in een moderne leeromgeving met studios en lokalen en ruimtes waar hun werk wordt tentoongesteld. Een opleiding volgens het Rotterdamse motto: niet lullen maar poetsen. Een opleiding die vraagt om inzet en doorzettingsvermogen. Een opleiding die jóu wil laten groeien. Nederlandse Fotovakschool Rotterdam. Gebouw Las Palmas. 3072 AR Rotterdam. 055 356 05 22. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Jos van Lavieren. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Powered by JoomlaGadgets. Toegepaste fotografie, hbo voltijd. Toegepaste fotografie, flexibel en op maat. Photographic design, deeltijd. Fotografie, mbo voltijd.
Musicalopleiding Rotterdam Introductie Zangschool Rotterdam.
Wil je je professioneel ontwikkelen op het gebied van Musical en Muziektheater? Zangschool Rotterdam biedt je daarom de veelzijdige en uitgebreide parttime Oriëntatieopleiding Musical en Muziektheater. De groepslessen vinden plaats op de zaterdagen. De wekelijkse individuele zanglessen plannen we in overeenstemming met jouw agenda. De opleiding is bedoeld voor twee stromen studenten namelijk.: Studenten die te oud zijn om nog auditie te kunnen doen voor een kunstvakopleiding maar zich wel willen professionaliseren en ontwikkelen in het musicalvak. Dit zijn meestal studenten die al een studie achter de rug hebben en al werken in een andere beroepsgroep. Studenten die zich grondig willen voorbereiden op een auditie aan een kunstvakopleiding. Meestal zijn dit studenten die in hun laatste jaar van de middelbare school zitten of een tussenjaar hebben. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding doe je eerst een AUDITIE. Hieronder zie nog enkele voorbeelden van type studenten.: Als je middelbare scholier bent en je wilt je alvast professioneel voorbereiden op je vervolgopleiding. Bijvoorbeeld op de vooropleiding van een muziektheateropleiding aan het conservatorium of een aanverwante MBO of HBO kunstvakopleiding met zang en/of spel en integratie als een van de hoofdvakken.
Researchmedewerker post-mbo Breederode Hogeschool.
Deze opleiding heeft een slagingspercentage van 85%! Te volgen in Rotterdam. Schrijf je vandaag nog in voor deze scholing! Geef je nu op voor één van de online informatiebijeenkomsten! Ontmoet onze docenten en maak kennis met de opleiding. Opleidingen / Cursussen.
Albeda Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Albeda MBO Theaterschool. Techniek College Rotterdam. VAVO Rijnmond College. Taal, inburgering rekenen. het online open huis bezoeken. me aanmelden voor een opleiding die in februari start. met havo of vwo naar het mbo. meer info over de open dagen. me aanmelden voor een opleiding.
Dienstverlening Zorg Welzijn Opleidingen mbo-niveau Franciscus Academie Werken opleiden bij Franciscus Gasthuis Vlietland Franciscus Gasthuis Vlietland. Zoeken door de site. Zoeken door de site. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTube.
Je verzorgt de leefomgeving van de patiënt en ontvangt nieuwe patiënten met hun familie op afdeling. Ook breng je materialen weg naar bijvoorbeeld het laboratorium en bied je hulp bij het vervoer van patiënten. Als zorgassistent werk je in teamverband met collega zorgassistenten, de verpleegkundigen en verzorgenden en met andere disciplines zoals bijvoorbeeld een diëtiste. Je hebt onregelmatige werktijden en je werkt ook in het weekend. Bij Franciscus Gasthuis Vlietland heb je voor de functie zorgassistent het diploma Dienstverlening Zorg en Welzijn niveau 2 nodig voorheen Helpende zorg en Welzijn. Duur en start opleiding. De opleiding Dienstverlening Zorg Welzijn niveau 2 duurt een tot anderhalf jaar en start twee keer per jaar, in september en februari. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt gegeven op het ROC Albeda College in Rotterdam.
In Rotterdam alle opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Alle opleidingen: 355 opleidingen in Rotterdam. Verfijn uw resultaten. Toon alle opties. Post Bachelor 1. Toon alle niveau's.' Aanbesteden en Contracten 6. Algemene Bedrijfskunde 48. Algemene Managementopleidingen 91. Alle Associate Degrees 22. Alle Beroepsopleidingen 146. Alle HBO Associate Degrees 16. Alle HBO Bacheloropleidingen 137. Alle HBO-opleidingen 531. Alle HBO-programma's' 438. Alle MBO programma's' 123.
MBO Theaterschool.
We bieden plek aan 275 studenten met een passie voor theater, techniek, productie en vormgeving. Wij zijn creatieve doeners die barsten van energie. Dat voel je meteen als je ons pand binnenkomt. Op de MBO Theaterschool leer je het vak van professionals uit het werkveld, midden in het theaterbedrijf. Het is de enige mbo-opleiding in Nederland met een eigen theatergezelschap bestaande uit acteurs, technici, vormgevers én producenten. Wil jij nóg meer weten over ons; wie we zijn en waar wij voor staan? Klik dan hier. De MBO Theaterschool in Rotterdam!
Food opleiding mbo SVO vakopleiding food. Naamloos-4. icon-Out-of-Home. icon-Supermarkt. icon-Voedingsindustrie.
Bekijk de opleidingen. In 3 jaar stomen we je klaar voor een carrière in de foodbranche. Praktijklessen SVO in restaurant. Unieke samenwerking tussen SVO, praktijkscholen regio Haaglanden en bedrijven. Bekijk alle nieuwsitems. Bekijk alle vacatures. 26 nov Online open avond. 11-14 jan Meeloopweek BOL Zwolle. 11-14 jan Meeloopweek BOL Rotterdam.

Contacteer ons